PROGRESSIVA LINSER,
MODERNA LÄSGLASÖGON.

Handen på hjärtat, skulle det inta vara väldigt skönt att slippa leta efter dina läsglasögon varje dag? Och tänk att aldrig mer tvingas välja samma rätter från menyn som alla andra vid bordet, bara för att du glömt läsglasögonen hemma. Eller vad sägs om att äntligen kunna läsa varje SMS utan problem, trots att glasögonen ligger i den där andra jackan.

Du är inte ensam om att längta efter ett bättre och enklare alternativ. Lösningen är ett par moderna flerstyrkelinser. De förändrar kanske inte ditt liv men kommer minst sagt förenkla för dig både på arbetet och på fritiden.

Progressiva linser är uppbyggda på ett annat sätt än progressiva glas, lite olika beroende på linssort, oftast med olika styrkor “i ringar” i linsen. Det betyder att öga och hjärnan måste lära sig att använda det område i linsen med bästa skärpa likväl som man måste lära sig använda nya progressiva glasögon.
Även om man kanske får prova ett par sorter innan man hittar den progressiva linsen som passar dig bäst så är ca 90% av våra kunder nöjda i slutändan.

Progressiva linser finns som 1 dags-, 14 dagars-, 30 dagars-, dygnet runt- och nattlinser.

+100%-