Vi söker en vårdadministratör

Hos oss finns alla möjligheter att vara med och påverka och forma i ett team med korta beslutsvägar.

Tillsammans med din kollega som arbetar i en liknande roll hos oss bildar ni ett mindre team som fördelar, lägger upp rutiner och arbetssätt som passar er båda. Din introduktion anpassas helt efter just dina behov, erfarenheter och bakgrund.  Vi är mycket måna om att backa upp och hjälpa varandra över hela teamet och allas insatser är lika viktiga för oss för en fungerande och patientvänlig verksamhet. Vi följer processen från inkommande remiss till avslutat vårdåtagande.

Vårdadministratörens prioriterade arbetsuppgifter är följande;

  • Dokumentation, utskrift av diktat huvudsakligen i journalsystemet Cosmic
  • Bokar och administrerar kallelser och bevakningar
  • Hantering av remisser in/ut från Eye Clinic
  • Kontakt med ögonmottagning/sjukhus, Värnamo/Jönköping/Linköping m.fl.
  • Vi behov hjälpa till med TeleQ – bokning/avbokning/ombokning av tider
  • Vi behov assistera i vår reception

Vi har förmånen att ligga i fas med våra skrivningar/diktat vecka efter vecka vilket vi tror beror på möjligheten till flexibilitet och effektivitet i en mindre organisation. Vårt upptagningsområde sträcker sig främst mot Jönköping, Halland, Kronoberg och Kalmar län. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid med tillträde enligt överenskommelse.


Vem är du?
Vi söker dig som är utbildad Vårdadministratör, Läkarsekreterare eller Medicinsk sekreterare. Vi ser gärna att du har erfarenhet av journalsystemet Cosmic.

Det vi värderar högst är dina personliga egenskaper då det i ett mindre team blir ännu viktigare att samarbetet över gränserna fungerar och utgår från ett prestigelöshet och engagerat klimat. Förutom struktur och noggrannhet uppskattar vi din sociala förmåga, flexibilitet och serviceinriktade sätt mycket högt.

Varmt välkommen med din ansökan!


Kontaktperson

I denna rekrytering samarbetar Eye Clinic med Finnveden Säljkraft. För mer information om tjänsten kontakta ansvarig rekryterare Anna Andersson tel 0725-49 03 00. Välkommen med din ansökan via www.finnvedensaljkraft.se senast 4 november. Djupintervjuer genomförs direkt av Eye Clinic.