INFORMATION
FÖR OPTIKER

Allt blir bättre när vi hjälps åt.

I och med att vi den senaste tiden fått ett allt mer intensivt remissinflöde från flera regioner har vi samlat all information du behöver om hur du ska gå till väga i tre dokument här under. Om du har några frågor eller funderingar, är det bara att höra av dig.

Passa även på att beställa vår informationsfolder.

+100%-

MÖJLIGHET TILL UPPGRADERING

Co-payment innebär att vård som faller under Landstingets ansvar alltid bekostas av dem men att dina patienter kan välja att uppgradera sin vård och då endast betala mellanskillnaden på priset.

T ex kan dina patienter vid en gråstarroperation uppgradera standardlinsen som ingår till högkvalitativa multifokala linser. Med dessa linser kan de se bra på både nära, mellan och långt avstånd och de betalar då endast mellanskillnaden av priset på linserna.

Informera gärna dina patienter om denna möjlighet.

SÅ KOMMER DU TILL OSS

Dina patienter kan genom vårdvalet själva bestämma vem som skall ta hand om deras ögonhälsa1. Till oss kommer de enkelt genom att be sin vårdcentral, ögonläkare eller optiker om en remiss till oss. Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss.

 

1. Ej patienter under 18 år samt kvalificerad ögonsjukvård.Här nedan kan du ladda hem lite mer information eller beställa vår informationsfolder.