Vårdadministratör till kliniken i Nässjö

Välkommen till nyöppnade Eye Clinic i Nässjö!
Vi söker vårdadministratör / läkarsekreterare med receptionsansvar 100 % tjänst med möjlighet till visst distansarbete.

Vi söker en självgående, trevlig och omhändertagande vårdadministratör till Eye Clinic i Nässjö.

Du ska vara den som har full koll på mottagningen. Det krävs att du kan ha många bollar i luften samtidigt som du välkomnar alla med ett leende, tar väl hand om våra patienter på mottagningen och har ansvar för all planering.

Tillsammans med läkare och sjuksköterska bildar ni ett mindre team i Nässjö under vår huvudklinik i Värnamo. Ni arbetar under våra riktlinjer men kan till viss del lägga upp rutiner och arbetssätt som passar er bäst och här finns möjlighet att påverka ert arbete i ett team med snabba beslut.

Din introduktion anpassas helt efter dina behov, erfarenheter och bakgrund. Möjlighet till visst distansarbete finns om önskas när mottagningen till en början har öppet måndag-onsdag.

Arbetstid: måndag – fredag 07:45-16:45.

Dina huvudsakliga arbetsuppgifter blir följande:

  • Receptionsarbete: Ankomstregistrering och omhändertagande av alla patienter
  • Tele Q: Rådgivning, av-/ombokningar, receptförnyelser med mera
  • Planering: Schemaplanering, boka och administrera kallelser och bevakningar
  • Dokumentation: Journalföring av diktat i journalsystemet Cosmic
  • Hantering av remisser: In- och utflöde
  • Kontakt med ögonmottagningar och sjukhus – Värnamo / Jönköping / Linköping
  • Vid behov vara behjälplig med dokumentation till vår klinik i Värnamo

Ansökan skickas till [email protected] (personligt brev och CV)
Sista ansökningsdag 2023-06-30

EYE CLINIC SCANDINAVIA AB startades i Värnamo 2013 av en optiker och en läkare, idag är det en av Sveriges modernaste ögonkliniker.

Eye Clinic i Värnamo var den första privata kliniken i region Jönköping som blev godkända som ett alternativ i fria vårdvalet inom ögonsjukvård. Vi arbetar därav på samma villkor och avtal som regionens egna ögonmottagningar. Vårt team växer ständigt och består idag av totalt 24 personer. På Eye Clinic är vi måna om att backa upp och hjälpa varandra och hos oss är allas insatser lika viktiga för en effektiv, arbetsvänlig och patientvänlig verksamhet.

Vår ögonmottagning i Nässjö öppnades i mars 2023 då vi tog över f.d. Ögonspecialisterna AB. Här ska vi bedriva mottagning med ögonläkare via regionsjukvården. Precis som i Värnamo 2013, startar vi i liten skala och början med en läkare på plats, som med hjälp av våra sjuksköterskor från Värnamo tar hand om patienter och ger personlig service med det lilla extra. Här ser vi stora potential att växa i framtiden!

Vår huvudklinik i Värnamo är en ögonklinik med specialistkompetens. Alla operationer utförs i Värnamo. Vi tar hand om hela patientens ögonhälsa, allt från körkortsintyg och synundersökningar till diabeteskontroller och avancerade kirurgiska ingrepp, både inom regionen, privat och försäkringsbolag. 2022 utförde vi över 2000 kataraktoperationer via regionsjukvården och utöver det utförs även ögonlocks-, glaukom- och synfels-operationer. Vi tar emot patienter från hela södra och mellersta Sverige.

Förutom sjukvården är vi i Värnamo också en av landets ledande optik-butiker och tillhör den fristående kedjan KLARSYNT. Vi skalat bort glasögon ur sortimentet och koncentrerar oss i stället på att tillhandahålla bred och djup kompetens och noggranna undersökningar. Därför kan vi utreda och behandla näst intill alla typer av synfel och problem, med den senaste behandlingstekniken och ett av landets bredaste sortiment av kontaktlinser.