Vi söker optikerassistent

Kan du ha många bollar i luften och samtidigt glimten i ögat?
Eye Clinic i Värnamo söker en optikerassistent till vår reception!
Eye Clinic Scandinavia tillhör fristående kedjan KLARSYNT. Vi arbetar vi inte med glasögonförsäljning utan fokuserar på synundersökningar, specialundersökningar, kontaktlinser, speciallinser och synfelsbehandlingar.

Förutom optik, har vi även sjukvårdsmottagning och operationer via Region Jönköping där vi har ett upptagningsområde främst mot Region Jönköping, men även mot Kronoberg, Kalmar, Östergötland, Västra Götaland och Skåne.

Sista ansökningsdag 2022-10-23 Plats: Värnamo
Skicka CV & personligt brev till [email protected]

Är det dig vi söker?
Första bemötandet är väldigt viktigt för att våra kunder och patienter ska känna sig trygga! Vi söker nu dig som får våra besökare att trivas. Vi erbjuder ett varierande arbete på en av Sveriges modernaste optiker / ögonklinik. Vi är nu på jakt efter dig, som vill arbeta i glatt team där allas insats är lika viktiga.

Vi söker dig som är optikerassistent och som alltid ger bästa service och bemötande. Vi värderar dina personliga egenskaper högt, då vi är ett väl sammansvetsat team där samarbete är av största vikt. Förutom att du har väldigt god social förmåga, värdesätter vi att du kan ha många bollar i luften och kan få alla i receptionen och väntrummen att trivas. Erfarenhet som kontaktlinsassistent är meriterande.

Du arbetar tillsammans med våra andra receptionister, våra optiker, läkare och sköterskor, som alla drivs av att skapa patientupplevelser i världsklass. Hos oss blir du del av ett bolag med stora expansionsplaner inför framtiden.

  • Dina främsta arbetsuppgifter:
  • Receptionsarbete för optiker- och sjukvårdsmottagning
  • Arbete i journalsystem från klarsynt och Region Jönköping
  • Försäljning av linser, läs- & solglasögon kosttillskott, ögondroppar mm.
  • Kontaktlinsrådgivning

Arbetstid 08:00-16:30, måndag-fredag, 80–100%.