Vi söker receptionist

Rekryteringen är avslutad

Är du vår nya kollega?
Vi söker receptionist till vår klinik i Värnamo. Tillsammans med din kollega i receptionen bildar ni vårt ansikte utåt. Vi söker dig som är serviceinriktad och har ett leende på läpparna – samtidigt som du kan ha många bollar i luften.


Dina arbetsuppgifter som receptionist innebär ankomstregistrering, bokningar, utlämning av kontaktlinser, försäljning och telefoni. Vid behov även lättare administrativa uppgifter. Vi ser gärna att du har ett öga för detaljer och inredning när vi behöver skylta om samt hålla butiken fräsch.

Tjänsten gäller 75% och tillsätts snarast. Din introduktion anpassas helt efter dina behov, erfarenhet och bakgrund.

Eye Clinic öppnades 2013 av fyra medarbetare från gamla Finnvedens optik. De ville skapa något nytt, där optik och sjukvård går hand i hand och samarbetar. Idag består teamet av fjorton handplockade medarbetare med hög kompetens inom sitt respektive område som bildar ett komplett specialistteam inom ögonhälsa.

Vi säljer inga glasögon utan koncentrerar oss istället på att tillhandahålla bred och djup kompetens inom undersökningar, kontaktlinser, sjukvård och kirurgi via Region Jönköpings län och privat sjukvård. TILLSAMMANS är ett nyckelord hos oss.

Låter det som något för dig?
Skicka din ansökan till: [email protected]
Sista ansökningsdag: 31 oktober.