Workshop x 2 med Sveriges Kontaktlins- förening


En ny typ av optiker!
Ett föredrag av två optiker i Värnamo som valde en ny väg. ”Vi gör allt från det enklaste körkortstest till kontroller före och efter olika ögonoperationer” – men vi säljer inga glasögon. Kontaktlinser är en specialitet, liksom ögonhälsokontroller, torraögonanlyser, pigmentepitelmätning och glaukomkontroller för de som ej platsar inom sjukvårdens glaukomprogram.

Kom och lyssna på Leif Petersson och Jeanette Brandt från Eye Clinic i Värnamo, som gjort sig oberoende av lågpriskedjornas kamp om priser på glasögon och synundersökningar. Se mer hur vi arbetar på www.eyecs.se

Talare: Leg Optiker, Msc Klinisk Optometri Jeanette Brandt och Leg Optiker Leif Petersson

Fredag 25 aug: 14:45 – 15:15, rum M4
Lördag 26 aug: 14:30 – 15:00, rum M3